torsdag 23 april 2009

R.I.P. Mimmi

Vår älskade schäfer är död.


-----


Vila med änglarna, Mimmi.

4 kommentarer:

annepauline sa...

Å nej, vad tråkigt. Min Dolly är över 13 år, HUR ska jag överleva när hon tar slut??? Det är så sorgligt så man dör lite själv.

Smörblomma sa...

annepauline: Ja, man dör lite själv, det stämmer bra.

Mimmi skulle ha fyllt sju år i sommar. Hon hade en kronisk sjukdom, som via mat och medicin hölls rätt bra i balans. Fast sjukdomen fortskred ju trots allt.

Igår blev hon hastigt sämre, det skedde någon slags inre kollaps. Hon dog på veterinärmottagningen, hon slutade bara andas klockan 16.30. Det är snart ett dygn sedan nu.

Hon blev fint begraven igår kväll på vår tomt. Resten av kvällen satt vi alla bara och stirrade rakt ut, och försökte fatta att hon inte fanns mer.

Idag känns det jättetomt, och man minns henne hela tiden. Tycker att man hör henne hela tiden, och ser man något svart på golvet, tycker man att det är hon. Och så kommer man ju på att hon ju inte längre finns.

Krama Dolly, och ta vara på all tid ni har. Hälsa henne från mig:)

Propaganda sa...

Men usch. Beklagar. Metu är 14 nu. Det är bara tidsfråga :(

Smörblomma sa...

Propaganda: Ja. Ett liv utan hund är tomt och trist. Det är svårt att fatta att Mimmi är borta, eftersom allt gick så snabbt på slutet. Vi trodde ju att hon skulle leva sex år till ungefär :(

Hoppas Metu får några år ännu, han verkar ju rättså kry iallafall. Fin hund är han på bilderna!