måndag 6 april 2009

Husmorsblogg :)Eftersom det är inne att skriva husmorsblogg så tänkte jag också bidra :)
Kl 07.00 Mina kära arbetskamrater har anlänt till sin jobbplats, och jag kan lämna över nycklarna och ansvaret till dem. Efter rapporten om nattens händelser, går jag för att byta kläder och lämnar ett av traktens sjukhus för att åka hem. Redan till utfarten ute vid vägen tänkte jag krocka med en vit bil!
Det är inte första gången det har varit nära ögat under mina tidiga hemresor, det är snarare regel än undantag. Idag klarar jag ändå av att skärpa mig under resten av bilresan, jag kämpar med att hålla ögonen öppna.
Kl 07.45 Kidsen klär på sig ytterkläderna för att gå till skolan. Jag möter dem i dörren. Hunden viftar på svansen och gnäller kärvänligt.
Kl 08.00 Min man tar hand om hunden, och jag lägger mig i sängen och jag ska just till att somna, när min telefon ringer: yngste sonen upplyser mig om att "det var ju stafettkarnevals träning idag, och jag har inga träningskläder med". Jag säger att kläderna som han redan har på sig, ju också är träningskläder. Jag somnar.
Kl 14.30 Jag vaknar, och äter morgonmål och dricker kaffe. Jag plockar i en tvättmaskin, jag fick redan i morse höra av äldste sonen, att vi ju inte har några rena kläder ;) Jag skippar middagslagningen, vi har viktigare saker för oss idag än att koka mat. Billys Panpizza får duga. Bilden ovan är från ett annat tillfälle, när vi hade haft bättre tid med matlagningen. Idag ska vi istället ut på stan.
Kl 16.15 Mina två yngsta söner och jag sitter i bilen på väg in till stan. Vi ska handla kläder. Mat måste också inhandlas.
Kl 17.30 Mellerste sonen känner sig sjuk, och vi mäter feber. Sjuk. Hunden får mat, jag plockar ur diskmaskinen och fyller i nytt. Bloggar. Ringer till äldste sonen, och gör upp om när jag ska komma och hämta honom från flickvännens ikväll.
Kl 18.30 Hunden trissar på här, hon vill ut. Det är dags för hennes promenad. Min man går ut med henne. Jag plockar undan i huset, här är är så rörigt.
Kl 19.30 Bloggar igen.

2 kommentarer:

annepauline sa...

Välkommen till bloggvärlden! Hälsar, Annepauline.

Smörblomma sa...

Tack Annepauline, roligt att se dig här!