söndag 22 april 2012

Let´s dance´s alldeles egna kärlekspar: Molly Nutley och Calle SternerSå söta och lite småblyga de är inför filmkameran då deras relation kommer på tal. Annat är det om man vill fotografera dem, då kysser de varandra och glömmer allt annat. De är ju så gulliga ihop och vi måste ju alla bara gilla dem. Där Helena och Colin, där fick ni er en riktig pojkvän åt er dotter!

Men för att gå över till dansprestationerna i samban.  Att Anton klarade allt med strålande glans och elegans överraskar väl knappast någon längre. Hur kan någon bara vara så bra?!


Favoriten Marcus däremot var lite stel på dansgolvet i sin samba. Nästan så jag måste börja inse att det inte kommer att stå mellan honom och Anton där på slutet, utan att det istället säkert blir Camilla Läckberg som kommer att stå bredvid Anton där i finalen.

Så kommer det säkert att bli. Fast Camilla satt ju lite dåligt till där på slutet i sista utröstningen, så ni får inte glömma bort att rösta nu kära vänner! Vars och ens röst kan vara utslagsgivande.


Camilla Henemark är ännu kvar i tävlingen, och jag gläds med henne. Vilken kämpe hon är, hon har jobbat sig upp från en livssituation som är rena bottenskrapet och bara fortsätter att jobba sig upp och bygga upp sitt liv igen. Och dansar bra gör hon ju också, såg ni hennes höftvickningar då när hon och Tobias övade? Heder åt dig, Camilla Henemark, jag hejar på dig.

4 kommentarer:

Nett sa...

Så sött :)

Synd att ni inte har bilbingo där omkring för det är riktigt roligt :) Kram

Ninja sa...

Jag försökte se på Lets dance men den finns inte på SVT play....

Ellis sa...

Hej!
Jo det var verkligen hett mellan en del par på golvet i fredags, ska bli spännande att se vad som händer framöver! =)
Kram Elenor

Fenixmonas sa...

Har inte sett Lets Dance någon gång men det är säkert fint att se de dansande. kramiz