onsdag 25 april 2012

Jag ska buzza Nutrilett Eat Well i Buzzadors kampanj!


Äntligen har det låtit göra sig! Buzzadorerna har hört av sig och beslutat sig för att satsa på mig som reklamförare för produkten Nutrilett Eat Well.

Som jag har stått där i mataffären och fingrat just på dessa produkter och funderat ska jag köpa och prova på men så har jag ändå bara gått vidare. Fast nu får jag chansen att prova på och det ska bli så spännande!

Buzzadorerna hittade just den lämpliga personen för sin kampanj den här gången, för jag är en kritisk människa och ställer höga krav på matens näringssammansättning. Här duger det inte att svälta ner sig fem, tio kilo, nej nej maten man äter under tiden ska vara riktigt sammanställd ur näringssynpunkt.

Därför ser jag detta som en spännande utmaning och jag ska noga läsa in mig på innehållsförteckningen på påsarna. Dessutom är det viktigt att maten är välsmakande också, vilket jag har god anledning att tro att den är då Nutriletts chokladbars ju är hur goda som helst.

Det vet jag då jag redan äter Nutriletts chokladbars mest varje dag som mellanmål. Detta ska bli så spännande, kan knappt vänta tills vecka 18 då jag kommer att få mitt paket. Stay tuned här på bloggen!

4 kommentarer:

Augusta sa...

Grattis! Man blir lika glad varje gång eller hur? Jag är ju också med där :)

Kram

Ellis sa...

Lycka till, hoppas det ska smaka bra, jag har inte fått vara med i något mer nu sedan balsamet!
Kram Elenor

Fenixmonas sa...

Vilken bra grej att få testa! Jag får bara erbjudande om dyra saker...som jag ska köpa in, så det blir inget buzzande här! kramiz

Ninja sa...

Jag följer med spänning utvecklingen.....