torsdag 26 april 2012

En författares vardagLedig dag är lika med sovmorgon, alltså sov jag tills halv elva idag. Steg upp och kollade in mitt favoritväder såhär på vårkanten, nämligen regn som smälter bort all snö som ligger kvar. Knappt fanns det något kvar på bakgården och här ser ni mitt hårt beskurna äppelträd som jag har snyggat till. Jag är dock ingen expert på trädbeskärning, så det blev lite som det blev.
Och kolla jordgubbsplantorna! De växer upp nu då snön äntligen är väcks. Borde gallras, ja jag vet.Trappan ut på gården ser lite ut som en terass i södra europa nu med lite god vilja, eller hur? Ingen snö iallafall, bara trä och stenplattor. Lite solsken och allt vore perfekt, hoppas det skiner sol imorgon.

Nu tänker jag dra mig tillbaka och skriva, har jättebra flyt på gång om en ung kvinna som gör om det mesta i sitt utseende så att hon ska passa in hos sin (missanpassade) pojkvän. Ute på en ö kommer det att hända saker, satanism och dylikt. Mera om det senare.

4 kommentarer:

Kalle Byx sa...

Lycka till!

Nett sa...

Härligt med ledig dag, det hade jag med men det blev utbildning på jobbet och nog överlevde jag. :) Kram

Ellis sa...

Hoppas det har gått bra med skrivandet =)
Har sett lite katter som ligger överallt så valde den bilden till vår blog hop, får se vad jag gör med kortet senare! =)
Kram Elenor

Fenixmonas sa...

Härligt med en ledig dag! Fast jag har ju inte förmågan att sova länge ens när jag är ledig. Ser ut som våren är på gång även hos dig! Kramiz