lördag 7 april 2012

Rekommenderas: Garnier Nutrisse Ultra Color 3,03
Hårfärgningsdags igen, den här gången Garnier Nutrisse Ultra Color 3,03. Samma färg som jag valde förra gången, men varför byta ut ett vinnande koncept? Färgen lovar en gyllene mörkbrun nyans, antagligen som på bilden ovan, mitt hår fick en kallare nyans mest  åt svart och i dagsljus skimrar håret i olika röda reflexer. Vackert, eller hur?

Det bästa med Garniers hårfärger är att de inte rinner vid applicering då färgen har en krämig koncistens. Färgen lämnar inte heller kvar på huden som fläckar ifall man råkar klotta, även om det nog löns att torka bort överbliven färg från pannan istället för att vänta tills man sköljer ur håret.

Håret blir mjukt och underbart glansigt. Det får en vacker lyster med sprakande reflexer. Som de säger på Garnier: "Ta hand om dig."

Påsken fortskrider! Även om snön nu nästan har smält bort och godiset snart är uppätet. Så vad kan man säga? Första maj nästa, kanske?

5 kommentarer:

Nett sa...

Har testat det märket och det är som du säger mjukt och glansigt blir det efteråt. Kram

Fenixmonas sa...

Jag har testar Garnier och det är precis som du säger! Påskaftonen blev fin här och påsken fortskrider...idag blir det lax till middag, innan sista barnet lämnar mor för denna helg...Kramiz

Ellis sa...

Härligt att du gillar din nya hårfärg! =) Hoppas ni har en skön påsk, här var det lite kallare inatt men idag skiner solen igen!
Ha en fin dag!
Kram Elenor

Ninja sa...

jag får väl prova....

Augusta sa...

Du vill jag se ett foto av dig med den färgen. Ser blonda Smörblomman :)

Tack för tipset!

Kram