måndag 21 maj 2012

Tony Irving hade rätt; Camilla Läckberg borde ha fått dansa kvar i Let´s dance


Se som hon dansar! Kunde ni någonsin tro att Camilla Läckberg hade sådana talanger? Jag var ju säker på att hon skulle gå till final, men vad hände, jo hon måste lämna tävlingen. Som jag låg där tåögd, nej jag nästan stortjöt där i tvsoffan.

Jag tror inte ett öga var torrt under kvällens danser. Som Mollys bugg, snacka om att blomma upp, eller hur? Hon tog riktigt till sig vad Tony sade om att leva ut istället för att bara placera sig som Calle säger. Som det ligger till nu tror jag att Molly äger hela tävlingen.

Anton. Anton, Anton, Anton. Men han gick ju ändå vidare, och inte att undra på som han buggade. Hur är det bara möjligt att en amatör kan bugga så, ja man måste väl fråga Sigrid.

Marcus. Favoriten. Jag tror att han även är Tonys favorit, det börjar mer och mer verka så. Men Marcus kan också bugga, kom inte och säg annat.

Det är så hög kvalitet ute på dansgolvet nu, så nu kan det gå precis hur som helst på fredag. Minns att ni måste rösta, rösta.

6 kommentarer:

Ninja sa...

Jag tyckte hon var duktig....

Ellis sa...

Hon var duktig, men Anton var klart bäst på buggen, säger jag som buggar själv! =)
Kram Elenor

Augusta sa...

Ser ju som sagt inte detta men Marcus är snygg. Så får väl hålla på honom :)

Kram

Fenixmonas sa...

Hehehe...du är verkligen engagerad! Jag får ju reda på allt här så jag åtminstone är allmänbildad för jag har ännu inte sett det. Kramiz

Nett sa...

Hon var säkert jätteduktig :) Kram

Karpstryparn sa...

Kan ni se Lets Dance i Finland? Det var som sjutton.