söndag 13 maj 2012

Jag buzzar Nutrilett Eat Well Tomato Penne för ett gäng tonårsgrabbar


Idag hände det, jag beslöt att spontanbuzza! Spontana grejer blir oftast de bästa, eller hur?! Åtminstone får man de ärligaste svaren så, då folk inte riktigt har hunnit förbereda sig på vad som komma skall.

Hur spontant är det inte att buzza Nutrilett för ett gäng tonårsgrabbar. De bara råkade vara på besök och jag drog en snabb inledning om att jag fungerar som buzzare för olika produkter som jag råkat bli utvald till och att de nu kunde få sig ett gratis mål mat!

Inledningsvis var grabbarna skeptiska. Bantningsmat - inget för dem. Efter lite snack om att maten innehåller rikligt med protein och att pastamåltiden också kan ätas som ett mellanmål blev de mera medgörligare. Visst kunde de testa!

"Helt gott, men för lite kryddat. Åtminstone för lite saltat." Mhmm, nåja det är väl inte riktigt som mammas pastamåltider förstås, det måste vi väl ha förståelse för.


"Vad det var lite, ska man bli mätt på det här?" Jo jo, men ni tonårsgrabbar kan ju äta det som mellanmål istället. Alla nickade och verkade vara överens om att visst kan man göra det.

"Rätt praktiskt att bara värma upp i micron sådär, hur mycket kostar påsarna?" Det förstås, de är väl knappast i billigaste laget för pojkarna.

Fast kanske mamma kan tänka sig att köpa ett gott, hälsosamt mellanmål till sina telningar, grabbarna var rörande överens om att det var riktigt gott som mellanmål.

Att buzza för denna oväntade målgrupp var både kul och informativt, man fick så ärliga och ibland lite oväntade kommentarer. Fantastiskt!

Fårse vilka som ingår i nästa buzzningstillfälle, ska bli så spännande.


4 kommentarer:

Ellis sa...

Härligt, jag brukar använda mina kompisar i middagsgänget eller boklubben när det passar, perfekt för såna saker! =)
Måste testa min hudlotion lite mer nu och skriva om det!
Kram Elenor

Fenixmonas sa...

Smart att testa på killarna! Synd att jag bor så långt bort annars hade du gärna fått testa på mig! Kramiz

Nett sa...

Härligt buzzat :) Smakade nog lite pga att det skall vara nyttigt ;) Som en sa till mig för länge sedan, allt som smakar är onyttigt ;) Kram

Augusta sa...

Ja du fick ju buzza på något riktigt spännande som smalmat.

Roligt att tonåringarna gillade maten :)

Kram