söndag 3 juni 2012

Fotbollsproffset och stjärnan Anton Hysen vann Let´s dance 2012Grattis Anton Hysen, vinnare av Let´s dance 2012! Handen på hjärtat, trodde någon innan programmet började sändas att fotbollslegenden Glenn Hysens son skulle ro hem en danstävling i tio-dans? En tävling  som dessutom skulle ses av hela svenska folket och även av oss i grannländerna? Ja, kunde Anton själv tro att han någonsin skulle komma att delta i tv-programmet Let´s dance och som belöning vinna hela skiten!
Grattis Anton, du är så väl värd det! Mammas och pappas namn har du tatuerat in på underarmarna, det är till att ha rätta värderingar, det. Kärlekar kommer och går, men mamma och pappa består! Minns det alla, innan ni ristar in eran kärestas namn på överarmen.

Även om Molly Nutley är en fantastisk stjärna med äkta stardust som få kan klå, lyckades Anton. Anton, ska vi i fortsättningen få se dig ute på fotbollsplanen eller inne på dansgolven?

Tag vara på ett gott råd, Anton: gör båda! Det ena behöver inte utesluta det andra, inte alls. Bonuspoäng får du för att du är en föregångare för homokulturen.

1 kommentar:

Ellis sa...

Han var helt klart en värdig vinnare, gjorde ju superbra ifrån sig hela tävlingen igenom! =)
Kram Elenor