onsdag 6 juni 2012

Pansarhjärtat; bokens baksida text (under arbete)

Niklas reser till Turkiet på sin efterlängtade resa som han fått i present av sina föräldrar när han tagit studenten. Med på resan finns åtta av hans kompisar och killarna ser fram emot en varm vecka i solen. Men det ohyggliga händer, planet störtar i Uralbergen och Niklas dör i kraschen tillsammans med alla övriga i planet. 


Mamma Anna läser notisen i dagstidningen om och om igen. Tillsammans med maken Kjell och döttrarna Emma och Ellen börjar familjen leva allt tätare i sin egna lilla bubbla, där natt och dag mera och mera flyter samman. Krisjouren och psykologen hjälper familjen med stödjande samtal och efter vad de kan se, verkar allt gå i rätt riktning. Yrkesmänniskorna lägger inte märke till att yngsta dottern Ellen är en mästare på att manipulera och att Annas hjärta har fått ett hårt stenhölje. Det har förvandlats till ett pansarhjärta som längtar efter upprättelse, men mest av allt att få återse sin son igen.

2 kommentarer:

Nett sa...

Usch då.. Låter väldigt tragiskt.

Mitt pysselrum befinner sig nere i källaren, jag har 5 trappor ner dit (ingen hiss) men jag skuttar av glädje dit ändå :)

Kram

Ellis sa...

Låter som att det kan bli en väldigt spännande historia!
Kram Elenor