tisdag 26 juni 2012

Sommarsemestern 2012 (eller vart tog den vägen?)Se vilken fin blomma! Jag undrar vad den heter, det vet jag inte ens, men jag tyckte den var ståtlig nog att köpa till Den Stora Studentfesten i början av juni, för att pryda upp vår gårdsplan. Visst, blomman var vacker och allt annat också ute på gårdsplanen, för som jag hade kämpat och hållit i gång där under hela min första semestervecka.

Tyvärr regnade och stormade den stora dagen bort, värre väder har man inte sett under hela juni efteråt, så det blev ju till att vi alla trängde ihop oss härinne istället. Det gick ju det också, riktigt bra till och med.
Efter den stora festen var över tillbringade jag lite semestertid ute vid Granören istället. Simmade och solade och kopplade av. Havet är bäst, och här var vädret också plötsligt betydligt varmare. Semesterkänsla infann sig.
Hemma igen på bakgården. En gräsmatta är som finast när man inte tuktar den för hårt, eller hur? Eller så inte, beror på hur man ser det. Jag tycker iallafall bäst om gräsmattan såhär, när den får växa lite småvilt.
Äppelblom som bäst. Kanske kommer man att få rekordskörd i äpplen i år, men det har vi ju varje år, så det skulle inte vara något nytt. Varje höst håller man ju på att drunkna i äpplen, så inget nytt under solen här, alltså.
Tänk att det snart är höst. Ja, ja jag vet att det är många som inte har haft semester alls ännu, men dagarna blir redan kortare, så är det ju. Smått vemodigt kanske, men hösten är ju iallafall min favoritårstid (som jag redan ser fram emot.)

Är jag ensam om att se fram emot novembervindarna?

6 kommentarer:

Ellis sa...

Hej!
Härliga bilder från semestern, jag längtar efter värmen, idag har det varit grått och regnat av och till!
Ha en fin kväll!
Kram Elenor

Nett sa...

Ja nog kan man undra vart sommaren tog vägen, jag tycker att det känns som höst redan nu. Kram

Fenixmonas sa...

Jag ser inte gram emot höst o vinter...Jag vill inte alls ha det! Jag lever inte under vintern, jag bara existerar...och knappt det. Kramiz

Ninja sa...

Jag tänker då njuta av juli och augusti först innan hösten kommer...

Augusta sa...

Ja snart är det höst. Här i Stockholm har det bara regnat. Midsommar då jag jobbade kväll och springer mellan husen då hade jag mina läderboots på mig. Det är ovanligt.

Kram :)

Ninja sa...

Hoppas du har tid att njuta om sommaren är försenad i år.....