måndag 16 april 2012

Vilken vändning i fredagens Let´s dance

Vilken vecka det har varit  i Let´s dance! Jag riktigt skakar ännu av all dramatik och jag har fortfarande inte riktigt hämtat mig. Så spännande.

Först åker Helena och David ut, till allas och mest min egen förvåning. Va! Helena om någon kan väl dansa, hon har ju verkligen musiken och rytmkänslan i kroppen?! Hur kunde detta hända? Fy sjutton för oss röstare.

Att Camilla och Tobias fick stanna kvar gjorde mig varm om hjärtat. De båda förtjänar att få stanna kvar åtminstone en vecka till, en liten miss kan väl alla göra, eller hur? Gulle-Tobias tog ju det helt på sig själv också, you go, Tobbe.

Att Marcus var nära att ryka fattar jag inte, han är ju min favorit och bäst, ja se själva:

Men Anton, han var faktiskt bäst i fredags, alla stod ju upp och applåderade, jag också,  se själva, ord överflödiga.

Hittills har jag tippat att det kommer att stå mellan Anton och Helena, men då hon åkte ut nu är jag övertygad om att det istället kommer att stå mellan Anton och Marcus. Minns att rösta på Marcus! Om inte annat kan Molly-mus också vara värd att rösta på.


2 kommentarer:

Karpstryparn sa...

Ja, där var det drag, hehe.

Svar om än något försenat: Tackar. Ja, det får det verkligen. Synd att det är så få rovdjursmotståndare som tänker bara. Har förresten en blogg till, nämligen http://www.metrobloggen.se/karpstryparn

Ellis sa...

Hej!
Jo det var allt lite spänning och Anton var klart bäst! =) Förstod inte riktigt att Helena skulle åka ut, men de röstar som de röstar!
Kram Elenor