söndag 24 maj 2009

Hemma igen :)


Ahh, mina två söner är hemma igen :)
Eller hemma och hemma; äldste killen for direkt med flickvännen hem till hennes, det gällde väl att passa på nu eftersom det inte gick för sig när han måste vara "barnvakt" här hemma före stafettkarnevalen.

Men han har det bra hemma hos dem, så det känns nog som att han är hemma iallafall :)

Yngste killen var trött men nöjd när han kom hem. När han hade släppt ner sina väskor innanför dörren tänkte jag att det där skippar vi att packa upp ikväll, vi tar det imorgon istället.

Men nej, det gick inte för sig, för på måndagmorgon är det klassresa på programmet! Så imorgonkväll måste alla kläder vara tvättade, torra och ihopvikta i väskan inför nästa resa.

Så det blev till att börja packa upp redan nu och starta tvättmaskinen i denna sena kväll. Och bra var det väl att det blev upp packat redan nu, för i ena väskan fanns också en massa rester av ät och drickbart som mådde bra av att bli omhändertaget genast. Flera nästan tomma limsaflaskor grävde jag fram. Med mera.

Nu har stafettlöparen gått och lagt sig, och det skall jag också göra genast efter att tvättmaskinen har tvättat klart och tvätten är hängd.

Godnatt.

2 kommentarer:

mr Walker sa...

När tar oron för hur ungarna klarar sej slut?
Ingen aning, men det tycks bli värre med åren,verkar det som. Vår yngste var i arme'n för en tid sen, telefonkontakt nästan varje dag och ändå... :-]

Smörblomma sa...

mr Walker: Jag tycker också att det blir värre med åren, jag kan inte ens sova när äldste killen är ute på dans, jag erbjuder mig att vara chaufför osv...

Ja herregud armén, hur skall det gå då?