tisdag 3 januari 2012

Tankar inför det nya åretGod fortsättning på det nya året, alla! Ett nytt år har börjat, det känns roligt och spännande. Jag tror att detta år kommer att innebära en hel del förändringar för mig, kanske både i stort och smått. Inga dramatiska, men kanske sådant som legat och bidat sin tid och småningom kanske ska ske.

Hur kan jag veta det då? Jaa, det verkar som om saker och ting rör på sig på alla plan åt ett positivt håll. Man får impulser att man vill kolla in nya saker och händelser, som man inte lagt märke till förut. Jag menar inte att jag är på väg att flytta utomlands eller att jag ska skilja mig eller något sådant, nej det är frågan om småsaker som börjar finna sin rätta plats. När saker och händelser lägger sig tillrätta i tillvaron känns det som en positiv energi i hela kroppen.

Jag har redan nu under det nya året gjort saker som jag aldrig gjort förr! Sådant som känns jättebefriande när jag fått till det. Som om det bara legat i sin linda och bidat sin tid och väntat på att det ska hända. Jag förstår att det låter hemlighetsfullt, men jag menar att det egentligen kan vara frågan om vad som helst som har betydelse för en själv.

Det känns enormt befriande då gammal snö smälter och bara måste ge vika för något nytt och unikt. Inget kan hindra framfarten.

Kära läsare: Det nya året är ert! Gör vad ni vill av det, ta emot nya positiva vindar som de allt längre dagarna bjuder på. Gör allt med öppet sinne.

5 kommentarer:

Blommen sa...

Hej!
Har snubblat över din blogg på nätet med hjälp av bloggtoppen.fi och jag tycker den verkar intressant, jag kommer nog att läsa det du skriver med jämna mellanrum, jag bloggar också, min är som följer http://somiblo.wordpress.com om du vill titta in =)
Hej så länge och god fortsättning på den nya året!
MVH
Mikael (aka Blommen)

Ellis sa...

God fortsättning!
Härligt att det lutar åt det positiva hållet med det nya året! =)
Känns ganska bra här också än så länge!
Tack för kommentaren om kortet!
Kram Elenor

Augusta sa...

Helt rätt. Positiva tankar och nya äventyr önskas av år 2012 :)

God fortsättning på nya året!

Kram om Nisse från mig

Fenixmonas sa...

God morgon och en riktigt god fortsättning på detta nya år! kramiz!

Kalle Byx sa...

Lycka till.