torsdag 26 januari 2012

Jag fick tidningen SkrivaHäromdagen kom den, äntligen. Som jag har väntat, frenetiskt sökt igenom posten varje dag. Förgäves, förgäves, fram tills nu. Skriva, världens bästa tidning hittade äntligen fram till min postlåda också!

Tidningen innehåller det mesta man kan önska i tidningsväg, en riktig inspirationskälla, läs här . Äntligen en tidning för oss som skriver, där vi kan få tips och inspiration av likasinnade. Fin layout, fina artiklar, författarintervjuer, fint allt.

Som jag har förstått det säljes inte tidningen som lösnummer här i Finland. Synd, för det blev rätt dyrt att prenumerera med valutaväxling, och så. Fast ett lösnummer kostar ju förstås också lite mera så det går väl ut på ett i slutändan. Och så får jag ju tidningen direkt hem i postlådan nu, så ingen risk att jag missar ett nummer.

Jag längtar redan tills nästa nummer, skynda skynda er att ge ut den, Skriva!

4 kommentarer:

Ellis sa...

Härligt att du är nöjd med tidningen! =)
Jag fick ett nytt nummer av min mattidning idag, ska kolla igenom den imorgon! =)
Säg till om du behöver örhängen! =)
Ha en fin fredag!
Kram Elenor

Nett sa...

Toppen med en sådan tidning, synd bara att det inte finns som lösnummer, biblioteket brukar ha tidsskrifter däremot. Kram

Blommen sa...

Har kollat in tidningen, den verkar högintressant, har redan lagt in länken bland mina favoriter i surfaren. Ha en trevlig helg och skriv så tangentbordet glöder =)
Kram!

Fenixmonas sa...

Kul med en tidning som man verkligen gillar!
Duktiga de är våra små kissar! kramiz