fredag 25 november 2011

SPAweekend vid havet


Idag har jag varit i staden Seinäjoki och shoppat loss, dvs säga jag köpte en svart vadderad väst med pälskant på huvan och ett par blå vinterstövlar. Jessus vad dyra stövlar det finns i den staden, ett par bättre uggs kostade 300 euro och ett par stövlar rätt lika de som jag köpte gick på över 200 euro. Mina stövlar kostade 59,90 euro, så jag kan väl kalla dem ett fynd ;)

Imorgon åker vi till Granören, det blir dags för vinterbad igen, skönt. Vi åker genast från morgonen så vi hinner värma upp stugan till natten. Bastun borde man väl få rätt snabbt uppvärmd då det ännu inte är minusgrader. Det enda som stör mig lite där är mörkret, ute på ön är  kaamos verkligen påtagligt nu. Inte många timmar ljust och ingen elektricitet. Nåväl, det får en att uppskatta alla bekvämligheter man har här hemma istället då.

Kidsen åker till mina föräldrar på mat imorgon, bra, bra, så slipper jag tänka på mat åt dem innan vi åker iväg, då de inte vill komma med till ön. Förståeligt, tonåringar vill knappast sitta där ute i mörkret och göra ingenting tillsammans med mor och far.

Själv ser jag ändå fram emot en trevlig SPAweekend ute i stillheten vid havet :)

6 kommentarer:

Nett sa...

Härligt värre att få komma bort och shoppa loss. Visst var det lyx den ledigheten och det blev så lång ledighet med en natts komp att plocka ut. Nu är dock ledigheten slut för denna gången. Kram

Tommy sa...

Låter trevligt med lite enkelhet ibland.
Nu finns lite bilder från havsgrottor på min blogg..

Fenixmonas sa...

Låter härligt! Skulle också kunna tänka mig en sådan helg...utan el...Ingen TV, ingen dator...bara få vara!!! Kramiz

Ellis sa...

Bra fynd du gjorde! =)
Hoppas ni får en trevlig SPA-weekend!
Kram Elenor

Mollan70 sa...

Hoppas du njuter till fullo av din spaweekend.Kram

Augusta sa...

Det låter mysigt. Läsa böcker i skenet av stearinljus kanske :)

Gud vilka dyra stövlar. Är glad att vi inte har Euro här i Sverige. Allt verkar bli så dyrt.

Kram :)