onsdag 10 mars 2010

Tips på bra köksrengörings medel


Det tycks bli mycket skrivande om städande på min blogg nuförtiden. Mest har det att göra med att våren är i antågande, och varje vår drabbas jag av Feng shui tänkande av stora mått.

Så nu städas det alltså. Nu ikväll var det matspisen som skulle skuras upp på utsidan, insidan är redan klart för ett tag sedan.

Största anledningen till spisskurandet var egentligen att jag har stått och stekt ägg, bacon och omeletter på högvarv i kväll. Efter det såg ju spisen ut som den gjorde då.

Jag tog alltså fram min heleaflaska för köksrengöring. Jättebra ekologiskt köksputs med mild doft av grape och rosmarin. Riktigt rent blir det också, bästa köksputset jag någonsin har haft. Testa! Köp!

7 kommentarer:

sarah sa...

sv: okej, goodie :)

Nett sa...

Härligt med städning så när våren kommer, nästa vecka skall jag ägna dagarna till att städa hemmet från topp till tå, tar då hela veckan på mig så jag inte sliter ut mig allt för mycket. Ha en fin kväll. Kram

Ida sa...

Ja visst är det! =) men det är verkligen inget älskat jobb. :P

Tommy sa...

Vad har du i provision? Du är duktig försäljare:)

annepauline sa...

"Ditt" rengöringsmedel har jag inte provat. Jag brukar använda Fix Universal. Det är en tysk rengöringspasta som är dryg och superbra. Miljövänlig och giftfri är den också, så man kan fast äta den. ( Om man nu skulle få för sig det! )Spis och diskbänk och kakel blir rent i ett nafs och skinande blankt!

Smörblomma sa...

annepauline: Fix Universal, det skall jag googla på. Giftfri, det är något jag gärna satsar på, man skall tänka på kommande generationer.

Fast klor är jag storkonsument av, jag häller säkert ut en flaska klor i veckan i badrummen här. Hygienen framför allt!

Rhea sa...

Här är det tyvärr inte det minsta Feng shui-inspirerat. Men jag tror att det skulle vara räddningen för mig :) Kram