lördag 27 mars 2010

Fastän jag är kattmänniska...


... skulle inte en liten hund vara gulligt? Till exempel en chihuahuavalp, eller hur?!

Undras just ifall Nisse skulle acceptera en liten gullehund som kompis o:)

6 kommentarer:

Nett sa...

Javisst skulle de skaffa sig en annan sysselsättning.. Gud så sött med valpen.. ;)

Augusta sa...

Man vet ju aldrig. Djur är lite egna. För några år sedan hade vi en salig blandning, kanin, underlat och fiskar. Alla var svartsjuka på varandra. T.o.m. fiskarna visade svartsjuka. Sant men otroligt.

Har läst din berättelse. Spännande. Det du har fått med bra är känslan som mödaren hade. "Nu måste han få på sig något torrt annars kan stackars kraken bli sjuk".

Det verkar som man kan helt lätt ta livet av en annan människa men sedan då dom skall sitta i fängelse då blir det synd omm dom. Då överklagar dom och snyftar i rättsalen.

Trevlig helg och kram

Tommy sa...

Jag hade hund förut. Sedan bad en vän mig ta hand om en katt för de skulle flytta. Djuren blev genast vänner. Hunden är död men katten finns fortfarande kvar.

SARAH - You can't fix stupid sa...

sv: haha okej, synd att jag inte kan berätta då :O
allt bra idag då?

annepauline sa...

Ämen, himmel, så söt chihuahua! Det är faktiskt en trevlig ras även om många tycker att de är fjollsmå. En annan trevlig liten ras är Siberian toy terrier. Nog tror jag att Nisse efter en del surande skulle gilla att få en sådan kompis.

Smörblomma sa...

annepauline: Ja, och så är jag rädd att Nisse skulle kunna äta upp en chihuahuavalp, jag har nämligen hört att katter på fritt i naturen äter kaninungar :/

Katter gör ingen skillnad på vilket sorts djur det är, tillräckligt litet så går det nog ner ;)