måndag 15 februari 2010

Striptease :)


Det har kommit in en del fortsatta gissningar angående de lättklädda ute i den stränga kylan. En rejält tilltagen pubik hade de ju också lyckats skrapa ihop där ute.

Man har gissat att:

1. Tillställningen är ett spex. (Jaaa, på sätt och vis, kanske...)
2. Dessa män behärskar kylan, till motsats från andra som kanske behärskar att gå på eld istället. (Mmm, kylan behärskade de väldigt bra, det var ju ändå tjugofyra grader kallt ute och de var ju ganska lättklädda...)
3. De dansar in våren. (Kanske de gjorde på sätt och vis, våren kom nog tre månader senare...)
4. De lättklädda är transvestiter. (Nej, verkligen inte hoppas jag! Jag fick höra att de var mjölkbönder i det civila, jag!)
5. Det är frågan om någon ny sorts ballongdans. (Jag tror faktiskt att det här var snäppet fräckare, åtminstone fanns det mycket mera rekvisita att tillgå än endast ballonger...)


Så här var det:

Min svägerska fyllde femtio år, och istället för insamling av pengar på ett bankkonto beslöt vi oss för att hon skulle få sig en rejäl upplevelse istället (och vi också, på köpet).

Vi tog kontakt med en "konstnärlig dansgrupp" - Pienet Joutsenet, som för en summa av flera hundra euro lovade att komma hem till jubilaren och utföra sin vackra dans, utomhus ifall man inte rymdes inomhus.

Uppträdandet räckte väl en cirka tjugo minuter, en halv timme och inkluderade flera klädbyten. Vacker klassisk musik varvades med can-canlåtar. Ibland lättade Pienet Joutsenet på kjolarna lite, och ibland litet mer.

Sista dansen hade den ena dansaren inga kallingar på under kjolen, men det hindrade honom inte alls ifrån att dansa can-can inför hela församlingen och deras blixtrande kameror!

En rolig och minnesrik kväll. Hyr Pienet Joutsenet ifall ni vill ha riktig striptease hemma ute på gården :)

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Hahahaha...vilken häftig present!! Kramiz

Ellis sa...

Aha, det var så det var! =)
Vilken upplevelse!
Hoppas du inte blir sjuk så länge då!
Kramar

annepauline sa...

Skitkul! Det där hade jag velat se!

Nett sa...

Haha, det ser man att det var strippor ;)

Tommy sa...

Haha, vad dom hittar på..
Fast jag kunde gjort det billigare:)

Smörblomma sa...

annepauline: Ja, där skulle du ha varit med.

Nu var det ju också så att alla ville inte vara med och betala i stripteaseshowen, somliga ville istället betala in pengar till födelsedagskontot, så att "pengarna skulle komma till bättre ändamål".

Men när det ändå blev så dags, och showen drog igång därute, fanns det plötsligt inte en endaste människa kvar inomhus. Alla ville plötsligt komma ut och titta ;)