tisdag 16 februari 2010

Det nyslingade håret


Så, här kom den äntligen, bilden på mitt nyslingade hår!

Fast så här ser det inte alls ut i verkligheten, det är ju mycket ljusare på riktigt. Här ser man ju inte till någon slinga alls, överhuvudtaget. Det är bara bottenfärgen som är samma på bilden som i verkligheten.

Och hur kunde det bli så?! Säkert för att frisyren är fotograferad med mobilen, det är ju inte alltid det blir som man har tänkt sig då ;)

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Nej, det syns inte alltid så bra...
Jag bara registrerade mig på ADSense och jag har ingen aning om hur det kan bli eller hur många sidor. Jag kan ju se hur mycket det har blivit på en dag men det beror på om folk klickar och ser annonserna. Annonserna styrs av bloggämnets taggar tror jag...Jag har ju bara haft denna bloggen sen den 9/2...kramiz

Ellis sa...

Måste få hjälp att fota mitt hår, ska se om jag kan få det imorgon! Ser bara knallrött ut med blixt och det är inte riktigt så! =)
Hoppas du har haft en bra dag!
Kramar

Nett sa...

Av det jag ser så ser det bra ut :) Javisst är söndagar härliga, det skulle man ha oftare som du säger! Ha en skön nattsömn!

Niklas C sa...

Svar: ja när jag kollar på Melodifestivalen så vill jag inte att det ska vara en massa folk som babblar hela tiden. Då vill jag höra bidragen och snacket emellan...

Kram

Adara sa...

Va!? Men shit vad coolt! :D Hur ficka han jobb inom tv då?

hihi ja gör det. Är en jättekul sida om man inte har något för sig. ;)
kram

Augusta sa...

Nej, slingor ser man inte. Men jag får tänka mig dom istället :)

Läste om din svägerska kalas. Det måste ha varit en rolig fest.

Ha nu en mysig kväll. Kram