fredag 26 februari 2010

Husmorsblogg; förmiddag


Jag måste börja med att tacka, för era fina ord angående novellen om Anna. Tack, tack! Det är ett nöje att skriva, när läsarna ger fina omdömen.

Några ville också läsa en fortsättning på Annas öde, och det är ju inte heller omöjligt att det kommer en fortsättning. Man skriver ju för sina läsare, eller hur :)

Nu över till något mycket alldagligare, nämligen husmorsblogg! Det är ju en tid sedan jag sist skrev husmorsblogg, men nu skall det bli av igen:Kl. 08.15 Väckning. Jag masar mig upp och trycker på kaffebryggaren. En riktig husmor har mycket program på sin "lediga" dag, det duger inte att ligga och slöa hela dagen ;)

Kl. 08.45 Nu är det bråttom, vi har redan fallit ur tidtabellen. Jag skall nämligen köra iväg de två yngsta killarna på friluftsdag; se bild. Vi har fem minuter på oss att köra till skidcentret, och jag vet redan att det inte kommer att lyckas. Minus i husmorspoäng.

Kl. 08.55 Såja vi hann fram, fem minuter försenade. Många andra var också försenade, så jag tror att vi smältade in i mängden.

Kl. 09.15 Mera kaffe och frukost. Läsande av andras bloggar. En husmor måste hålla sig ajour med tiden.

Kl. 09.35 Småplock i köket, och förmanande på äldste sonen att skynda sig till bussen, skolan börjar!

Kl. 09.55 Ytterdörren öppnas. Sonen kommer in, han har missat bussen. Varför fick jag inte iväg honom i tid?!, minus i husmorspoäng. Dessutom erbjöd jag mig heller inte att skjutsa in honom till skolan, istället får han vänta på nästa buss. Minus i husmorspoäng (igen), eller hur räknas poängen egentligen!?

Kl. 10.05 Kaffe igen. Renbäddande av sängar, nu gäller det att börja på.

Kl. 10.10 Tvättmaskinen fylls på och startas.

kl. 10.20 Renbäddandet fortsätter.

3 kommentarer:

sarah sa...

sv: haha säger detsamma

Nett sa...

Tack själv för att du vill dela med dig till oss :) Hoppas nu att du får en trevlig helg!

Tommy sa...

Ser ut att vara ett fint skidcenter.
Ha en trevlig helg!