söndag 13 september 2009

Ur min dagbok del 4, skrivet av Smörblomma nio år

3/6 -76

Den fjärde sommar-lovs-morgonen var väl åckså bra. Dagen gick mycket blåsig. Vi hälsade på mormor. Hon blev glad då vi kom.

Nu är kl. snart 11. Jag är ganska trött.

7 kommentarer:

Fenixmona sa...

Korta och precisa noteringar...och bara nio år. Det är bra! Kramiz

Emma-Lou sa...

Nio år, kort och koncist :)

Jodu, prova på den där gratängen. Mkt lättlagad och god.

Smörblomma sa...

Fenixmona: Ja, på den tiden kunde jag uttrycka mig kort och precist, jag vet inte riktigt hur det är idag ;) KramizEmma-Lou: Ja, jag fick verkligen fram vad jag ville, utan att slösa på orden :)

Fenixmona sa...

Godmorgon i stugan vännen! Idag är det måndag och ny arbetsvecka...Tiden bara rusar iväg! Kramiz

annepauline sa...

Jag skrev också dagbok från ca 8 års ålder och säkert fram till 11, 12. Men inte har jag dem i behåll. Jösses, va synd, hade verkligen varit roligt att läsa nu.

Karpstryparn sa...

Ja, att trivas är jättebra, finns många som inte gör det.

Svar: Det där om utvecklingsstörd var en intressant fråga, jag vet faktiskt inte.

Smörblomma sa...

Fenixmona: Gokväll vännen! Ja tiden rusar, det har du rätt i. Det gäller bara att försöka fånga ögonblicket, så gott man kan :) Kramizannepauline: Ja, du skall veta att man får sig en hel del riktigt goda skratt, när man läser sina gamla dagböcker. Egentligen är det ju underhållning på hög nivå. Åtminstone det som är skrivet under lågstadietiden.

Jag har egentligen skrivit dagbok under hela mitt liv, från sju år och framåt. Långt ifrån allt finns bevarat, och långt ifrån allt passar sig på nätet här på bloggen.

Fast ibland när jag kommer på något lämpligt och oskyldigt, kanske jag publicerar det här o:)Karpstryparn: Det vore kanske värt att forska i, det kunde ju bli katastrof om ett land leddes av en utvecklingsstörd. Tänk om han vore diktator dessutom.