onsdag 17 oktober 2012

Halloweenpyntande på enklaste sättHalloweenpyntandet fortsätter. Här följer fina budjettips: Låt sommarblommorna hänga kvar ett tag. De är helt rätt i detta sammanhang, risigt och trashigt är helt rätt. Ljungen kan vänta, den inhandlas istället lämpligen till Allahelgona.
Se hur fint sommarens sista blomkvistar hänger kvar. Spöken, gastar och övriga övernaturligheter; här har ni att dras till, död och återuppståndelse.
Ett liv, mitt ibland allt dött. Ett plommon, äntligen bar trädet frukt, vi har väntat sju år på att detta skulle hända.
Halloweengardinerna. Ursäkta för dålig bildkvalité, men ni ser hur man kan ordna en scary uppsättning av det enkla. Minns bara att inget måste eller ska strykas. Ju mera trashigt, desto bättre. Fönstertvättandet kan ni syssla med senare, inför jul eller ännu hellre, senare på vårsidan.

5 kommentarer:

Ninja sa...

Inget jag firar direkt....

Fenixmonas sa...

Inte så dumt kanske...blir ju i alla fall en anledning att inte lägga för mycket krut på hem o trädgård just nu...hihihi...kramiz

Nett sa...

Bra tips att putsa fönster efteråt ;) Ja förutsatt att det inte är minusgrader. Kram

Augusta sa...

Tack för tipsen :) Svart och lila det är verkligen halloween det. De svarta gardinerna påminner om dracula som kommer flygandes. Fram med vitlöken och krucifixen nu :)

Kram

Ellis sa...

Härligt att se ditt pyntande, kanske dax att leta rätt på lite saker och göra fint hemskt hemma! =)
Kram Elenor