lördag 5 december 2009

UppsittarkvällIkväll har jag uppsittarkväll. Det brukar jag alltid ha kvällen före julafton, men det skadar ju aldrig att ha flera uppsittarkvällar.Så. Eldarna brinner utomhus, och jag har paketerat julklappar. Vi har också styckat julvildsvinet ikväll, och imorgon skall jag göra ägg och bakon på fläsket till frukost. Pepparkakorna (köpe) fortsätter att gå åt.Stegmätaren visar hittills 8000 steg idag. Vet inte ännu om det är bra eller dåligt. Jag har ju varit ledig idag från jobbet, men jag har ju ändå varit ute på en julklappsrunda på stan, om än kort.


Det är alltså frågan om ren vardagsmotion. Och så blir det väl ännu några steg till innan jag går och lägger mig :)

10 kommentarer:

Skogens drottning sa...

Låter härligt!
Jo stegräknare är kul, vi hade en stegräknartävling på jobbet - hann nästan inte jobba :)

Ha det gott!

Emma-Lou sa...

Men åååh, du måste ju kunna ställa in metervis jöööö *tycker jag* :-P

Nett sa...

Härligt att kunna se stegen, 10.000 om dagen sägs det att man skall ha som minst. Så du var inte långt ifrån. Ha en fin andra advent.

Fenixmona sa...

Godmorgon vännen! Jag ska berätta om mina steg till veckan då vi avslutar vår tävling! Förstår att ungar är ivriga att få paketen snabbt! Tacksam om du vill ge betyg på på något rim och ännu mer tacksam om du vill skicka sms och rösta!! Kramiz

Smörblomma sa...

Skogens drottning: Det låter för något - att man nästan inte hann jobba! Tänk, vilken glädjespridare en stegmätare kan vara o:)

Ha det gott du med!

Smörblomma sa...

Emma-Lou: Ja, det skulle ju helt klart ha varit en fördel, att ha kunnat ställa in mätaren metervis också. Egentligen visste jag inte alls, vilka funktioner mätaren hade när jag köpte den. Fast jag tog ju den billigaste, förstås :)

Smörblomma sa...

Nett: Ja, och jag kom faktiskt upp i 9000 steg innan dagen var slut. Inte dåligt för att vara en ledig dag! En fin andra advent till dig med!

Smörblomma sa...

Fenixmona: Skall bli spännande att höra om stegen :)

Var in och kollade på rimsidan, det verkade lite mera omfattande än vad jag trodde. Men klart att jag skall rösta på dig! Kramiz

Ellis sa...

8000 är en bra stegmängd, vi har haft stegtävling och gjorde bra allihopa men vi vann inget förutom att vi motionerat och det mår man ju bra av! =)
Jobbar på julstämmningen nu, men med sol och snö ute så känns det bättre! =)
Kramar

Smörblomma sa...

Ellis: Vi hade också sol och snö ute idag, och vips så kändes julstämningen av mer :) Kramar