tisdag 29 december 2009

Assassin`s creed 2


Idag har vi då äntligen varit ute och mellandagshandlat. Jag och min yngste son drog iväg ut genom den oplogade staden. Hur i sjutton kan man lämna en hel stad oplogad, det var ju som att köra genom in the middle of nowhere, istället för stadens centrum. Helt insnöat och gropigt och glashalt.

Men vi gasade på, vi bara. Tillslut nådde vi Gigantti, målet för vår (sonens) mellandagsrea. Vi skulle ha handla spel idag, PS3 spel. Assassin`s creed 2, någon som har spelat spelet?

På Gigantti fanns det inga spel kvar, de var redan slutsålda. Det var också sodastreamer kolsyreflaskorna, som vi också skulle ha köpt flera av.

Två smaktillsatsflaskor köpte vi iallafall. Cocacola och energy. Sonen köpte också en PS3 spelkontroll.

Så drog vi vidare igen, ännu en gång genom den oplogade staden, nu till Anttila. Där skulle vi iallafall hitta Assassin`s creed 2, fick vi höra via mobilen.

På Anttila fanns faktiskt spelet, K18 visserligen. Men mamma stod ju bakom sin son i kassan, så inga problem där inte. Väl hemma kollade jag in trailern till spelet, och det såg ju riktigt intressant ut! Lönnmördare, kan det egentligen bli bättre?!

Jag skulle också vilja spela spelet, fast sanningen att säga är jag ganska borta när det gäller PS3 spel.

Vad tror ni, kan jag som nybörjare lära mig att spela ett så avancerat spel som Assassin`s creed 2, eller är jag för gammal att börja på med det, tro?!

12 kommentarer:

Skogens drottning sa...

Du kan säkert lära dig :)

Ha det gott!

Ellis sa...

Man är aldrig för gammal för att lära sig något! =)
Spel är visserligen inte min grej men Wii fixade jag hyfsat, en del i alla fall! =)
Pusselmattor är kanonbra, en tyvärr var de slut!
Kramar

Ida sa...

ja gärna för mig med! :)

tack så mycket! det ska jag göra.. haha tyvärr blev det inte så mycket plugg idag, men ska försöka ta itu med det imorgon. :P

sov gott! :)
p.s. låter som ett spel jag skulle vilja testa! :P

Fenixmona sa...

Godmorgon i kylan! Det klarar du säkert...jag skulle däremot inte alls klara det för jag är inte bara tekniskt okunnig jag är också helt ovetande om dessa spel...Vet inte ens vad det är! Kram på dig1

Fenixmona sa...

Tekniken sunder...Jag ska försöka att lära mig min nya kamera, men det kommer säkert att ta tid! Kramiz

Augusta sa...

Absolut kan du lära dig.

Skall jag vara ärlig, har jag tid spelar jag dataspel, hih. Men bara detektivspel som Sherlock Holmes m.m. Nu spelar jag ett spel där han (hjälten) slåss mot vampyrer.

Så barnslig är jag. Men varför inte?

Ha en bra kväll ooh kram

Nett sa...

Jag är helt borta på playstation med, nintendo gick bra :)

Smörblomma sa...

Skogens drottning: Ja, jag skall banne mig försöka lära mig spela spelet, jag menar; hur svårt kan det vara ;)

Gott Nytt År på dig!

Smörblomma sa...

Ida: Ja, jag skall nog sjutton också ta och lära mig att spela Assassin`s creed 2! Jag tycker att spelet låter jätteintressant :)

Gott Nytt År!

Smörblomma sa...

Fenixmona: Jag är också helt teknisk okunnig, men jag har nog ändå lyckats spela vissa PS spel. Och jag tror att detta spel kanske har en sådan intrig som tilltalar mig, vilket får fungera som sporre.

Gott Nytt År!

Smörblomma sa...

Augusta: Sherlock Holmes; det först låter ju för något! Det verkar ju finnas hur mycket som helst, trevligt att spela :)

Gott Nytt År!

Smörblomma sa...

Nett: Ja, fast nu har jag gett mig attan på att jag skall klara av, att spela mera avancerade spel på PS!

Gott Nytt År!