måndag 18 november 2013

Vem behöver Visiobalance Opti? Lurendrejeri i vackert blått paket med Lillbabs som taleskvinnaTestprovningen av Visiobalance Opti i en månads tid är nu över. Två lila piller har jag tagit varje dag utan att missa ett enda piller. Försäljaren i affären lovade klar förbättring av synen efter en månads intag av tabletterna. Åtminstone skulle ögonen börja må bättre, vad hon nu menade med det. Det är ju inte så att jag har haft torra ögon eller så heller.

Lurendrejeri är nog mest vad jag skulle kalla Visiobalance Opti. Det hände absolut ingen förändring med vare sig synen eller ögonens välmående under månaden när jag åt pillren.

Som en klok kvinna (min mamma) sade en gång: Behöver man en kändis som gör reklam för produkten, i detta fall Lillbabs, så betyder det att produkten är svårsåld och inte så prisvärd. Med andra ord: utan kändisen som reklampelare, inga piller sålda. Så var det med det.

Men. Blåbär är bra för ögonen! Det visste jag ju redan från tidigare erfarenheter och nu har jag under veckan som gått ätit en deciliter blåbär på morgongröten. Frusna, då färska inte går att få tag på nu, men verkligen så tycker jag att synskärpan har förbättrats nu.

Försöket fortsätter, riktiga bär är ju också godare och billigare än piller i förpackning.


3 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Tror som du absolut mer på det naturliga intaget! Alla dessa olika piller gagnar bara tillverkarens plånbok! Kramiz

Nett sa...

Synd att de skall behöva ta till kändisar för att få produkter sålda. Kram

Ellis sa...

Fortsätt med blåbär du, det gör nog mer nytta än piller! =)
Har ni fått någon snö än?
Kram Elenor