lördag 29 september 2012

Dukan diet


Hey alla! Ett tag sedan jag uppdaterade denna bortglömda blogg. men det betyder inte att jag har vilat på lagarna, nej långt därifrån.

Jag har läst och skrivit som vanligt och till på köpet har jag beslutit att ta itu med hälsan. Ja, ni läste rätt, ta itu med hälsan. Den 15:e augusti tog jag beslutet, helt av en slump. De bästa besluten tas av en slump, man bara kommer på det, saker och ting kommer till en.

Så. Den natten jobbade jag natt och slösurfade på nätet i nattens stillhet. Och där visade den sig för mig, Dukans diet. Pierre Dukan, du kan, du! Rätta till oss hopplösa fall, alltså.

Tänker inte här och nu gå in på detaljer hur Pierre Dukan går tillväga då han vägleder ett hopplöst fall att gå ner fyra kilo på en månad. Och succsén fortsätter, några hundra gram till på de två därpå följande veckor. Bra, bra, fem kilo var ju målet. Och sedan ska ju också de fem kilona hållas bort också. Även detta har också doktor Dukan en lösning på.

För att riktigt shapa till det har jag badat bastu ikväll. Bastu är alltid riktigt när man ska rensa ut gammal skit. Några hundra gram till så är jag där. Tack, Pierre Dukan.

4 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Jo, bra saker upptäcks ofta av en slump...fast det kan ju också vara ÖDET som har ett finger med i spelet! Kramiz

Ninja sa...

Jag får väl kolla vad han kan ;) men bastu är i alla fall bra till mycket....

Tommy sa...

Lycka till!!

Ellis sa...

Hej!
Min kusin har testat den dieten och förlorade 20 kilo! Skönt att höra att det funkade för dig med!
Hoppas du har en bra höst, här är det lite dimmigt idag men börjar klarna upp nu!
Kram Elenor