torsdag 5 december 2013

Ett välbehövligt loppisfyndJag var till loppis också idag.Loppis låter lite... loppbitet? Jag skulle hellre kalla SPRloppiset för vintage men kanske det vore för snobbigt? Ja, det vore det säkert även om jag tycker att stället håller bra ordning bland prylarna och kvaliten på kläderna är bra för att vara secound hand.

Dagens fynd var en torkställning för sockor och liknande. Det handlar inte alltid om att köpa något i klädväg eller något annat vackert, utan istället också det man verkligen behöver. Men jag brydde mig inte om att fota torkställningen, istället lägger jag upp en vacker naturbild, vackert nog så fint som vädret är nuförtiden.
En stormlykta. Den har vi haft länge som synes, men gamla saker blir bara vackrare med åren eller så ligger allt i betraktarens ögon. Hur som helst har lyktan lyst upp mången kall mörk vinterkväll då vägbelysningen här slutar 100 meter före tomtgränsen.

Så. Det var dagen i det stora hela, ja förresten tog jag en sväng till biblioteket också för att hämta hem en ny trave böcker.

1 kommentar:

Fenixmonas sa...

Visst kan man göra fynd på loppis och hitta sådant som man verkligen behöver! Kramiz