onsdag 14 juli 2010

Inför födelsedagen


Imorgon är det födelsedagsfest, min pojke fyller fjorton. Nu har jag bakat tårtbotten som blev väl lite sådär. Hoppas den går att fixa till med lite grädde och jordgubbar på, aldrig att jag tänker baka en ny en i hettan.

Fjolårets kaka ser ni på bilden, årets kaka blir väl ganska likadan. Fyller man år i jordgubbstider får man alltid en jordgubbskaka, det är liksom aldrig tal om annat.

8 kommentarer:

Anniepie sa...

Åhh va roligt! :) Alltid kul med nya bloggläsare! ;) Mumsigt med jordgubbstårta, själv är jag ett vinterbarn och fyller i februari och då blir det varm smrgåstårta och marängtårta till efterätt! :P haha Kram!

biggan sa...

stort grattis till honom, ha en jätte fin dag, härlig tårta kramar biggan

Karpstryparn sa...

Stort grattis!

Svar: Ja, självklart ska man bli det. Angående lagen: Absolut!

Nett sa...

Grattis till din son.. som nu fyller, några minuter slaget till idag. Ja nu har jag lite tid på mig att börja spara. Och ju fortare det går, detu tidigare kan man göra operationen. Kram

Fenixmonas sa...

Grattis till honom! Jordgubbstårta SKA det va´! Kramiz

Emma-Lou sa...

Ja juste, jag kommer ihåg när han fyllde 13 :-) Och då var det ju jordgubbstårta också :-) Här ska vi också ha kalas snart, 1-årskalas! :-)

SV: Ja, det var synd om gubben bakom dörren, har pratat med hans fru nu och berättat läget.

Hoppas allt är bra med dig och er annars, kram.

Ina sa...

Jo, en omstart kan man väl säga!=) Har gått ner 20kg tidigare, men gått upp typ hälften av det.. det mesta lade jag på mig nu det sista halvåret då jag bytte jobb och jobbade på ett riktigt skitställe i 3mån innan jag sade upp mig. Varken hann eller orkade träna, åt onyttigt och allt sånt. Sedan har jag bara göttat mig och vilat upp mig inför denna omgång i samarbete med min PT. =)

Vad roligt att du kommer följa detta! :)

Skall du hitta på nåt kul i helgen?=)

Ina sa...

Vad gött med tårta!! ÅÅÅH! =)