söndag 14 april 2013

Personlig heminredning för april 2013; del 1Det fanns inga tofskuddar ute i butikerna så jag köpte de här istället. Milda jordfärger och det smarta är att kuddarna är randiga i flera färger och går på så sätt att kombinera ihop med det mesta.
Viktigt är ändå att hålla sig till en viss färgskala, i det här fallet olika nyanser av brunt. Att sedan inte flyta ut för mycket ifrån det, annars börjar det lätt bara se skrikigt ut. Ser väl någotsånär ut här då glasbordet speglade väggen så fult, men skit jag orkade inte fixa till bilden, ni får föreställa er det fina blänket från bordet istället. Minns även att detta bara är början av mitt pimpande av hemmet!
En ljuskrona pryder ett rum på många sätt i all sin enkelhet. Man kan pynta kronan enligt årstid eller högtider, eller låta den bara vara så här basic, den är ändå alltid helt rätt.

Nackdelar med en ljuskrona är att man inte kan tända ljusen i den, taket ovanför kronan svartnar direkt. Eller så droppar det stearin på golvet även om ljusen ska vara droppfria. En annan nackdel är att man lätt slår huvudet i kronan när man reser sig upp från soffan, och det känns ju då den är av hårt material.
Men den är ju inte vass ändå.
Ett vackert djur förgyller alltid sin plats och här ser ni en katt i varm orangebrun färgton vilandes i en soffa.. Så chickt och rätt!

5 kommentarer:

Ellis sa...

Snygga kuddar du hittade, bra färgval! =) Ljuskronan är vacker också, synd att det inte funkar att ha ljus i den!
Nisse är alltid lika fin!
Då får jag önska honom lycka till med ansökningen! =)
Kram Elenor

Fenixmonas sa...

Snyggt, snyggt! En foxiekisse matchar fint överallt! Min Cesare är en prydnad även på vår altan! Kramiz

Nett sa...

Fina kuddar, tofsar kanske du kan sätta dit på egen hand :) Kram

Augusta sa...

Snyggt! Snygga kuddar har du köpt :)
Heminredning är roligt.

Så sötnosen Nisse, gud så söt!

Kram

Blommen sa...

Tycker att inrednigen är helt OK, och Nisse gör inte alls saken sämre, kram!