söndag 30 december 2012

Bästa tipset inför nyår

Snart är år 2012 över. Hur snabbt gick inte det året och nu står 2013 inför dörren, vilket ju ska firas på ett eller annat sätt. Själv firar jag inte stort, dessutom har jag bihåleinflammation och går på antibiotikakur så firandet blir därmed lite mindre.

Men fira ska man! Med lite god mat om inte annat. Maten är ett helt kapitel för sig och inget som jag tänker ta upp nu.

Men istället; städandet. Hoppa helt enkelt över det, släck alla lampor och låt endast julbelysningen stilla skina istället. Hoppas ni inte städat ut julen redan, i såfall blir det väl att... ta in julbelysningen igen över nyår?

Det funkar jag lovar, jag har prövat ikväll i köket och det blev hur bra som helst. Köket såg prydligt och fint ut, ingen kan ana att damsugaren inte varit framme sedan dagen före julafton, eller när det nu var.

Gott nytt år till er alla!

5 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Godmorgon detta årets sista dag! Milt o fint är det här och ska så förbli...fast det kommer att frysa på senare i veckan...Vilket bra tips om städningen, det köper jag direkt!!Önskar dig och de dina ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Kramiz

Anonym sa...

Hoppas bihåleinflammationen börjar ge med sig och att årets sista dag ger glädje och avkoppling (du var visst ledig? )Det där med städandet ja,nu är det ju så mörkt hela dagarna så man ser inte allt damm m.m. Mest bekymmer har jag med överfulla skåp, lådor, ja alla utrymmen är fulla, har helt tappat kontrollen, hittar inte det jag ska ha och glömmer var jag satt saker! Måste bara ta tag i det nästa år! Då jag har så svårt att göra mig av med prylar, sparar ifall att jag nångång behöver dem. Nog om detta! Önskar dig och familjen ett riktigt gott och lyckligt år fyllt med positiva händelser:) Nyårskramar

Ellis sa...

Krya på dig och fira med god mat! =)
Gott nytt år!
Kram Elenor

Nett sa...

Krya på dig och ha en god fortsättning på det nya året. Kram

Smörblomma sa...

Solveig: Nyårskramar till dig med :)

Du skulle bara se skåparna här då, nej sjutton det vill ingen se fullkomligt överbelarmat ;(

Bihålorna är bättre (tack vare antibiotikan), nyårsafton firades i all stillhet här med god mat och eldar (ute), och bra tvprogram som Cirkus och Täällä pohjantähden alla.