torsdag 1 november 2012

Inför Halloweenaftonen imorgon


Halloweenaftonen närmar sig! Nästan så jag kan säga att jag har skaffat mig ny frisyr inför helgen, men  bara nästan. Lite spooky är håret ändå, eller hur? Kanske något man borde satsa på ända fram till jul eller, för att då hitta på något nytt igen.
Bööö! Denna glada pumpa hänger vid ingången till köket. Lite av den vänliga sorten, själva Lucifer himself sitter istället och vakar över vårat köksbord. Sätter kanske in en bild på honom senare. Ni kan titta då ifall ni vågar.
Lite ljus i våran mörkaste årstid är aldrig fel. Liemannen och gastar; som mina pojkar var utklädda till för sådär en tio år sedan. Med en dolk genom skallen och blod. Eller med huggtänder som lyste genom en svart fotsid burka. Och såklart med en lie i handen. Scary värre.
Spöken och gastar, kom hit imorgon. Jag finns till här för er med godiset tillhanda. Skulle bara önska att jag hade en orgel så jag kunde spela lite passlig musik för er också för att höja stämningen lite. Ja, jag kan spela orgel, dold talang hos mig. Funderar allvarligt också på att själv klä ut mig imorgon, rekvisita saknas ju inte här. Nä, skoja bara.

Happy Halloween to you all!

6 kommentarer:

Ellis sa...

Jag gillar också halloween men inte firat så mycket, hittade dock fina ljus med spindelnät och spindel på så det lyser + min pumpa lykta! =)
Ha så kul!
Kram Elenor

Tommy sa...

Snyggt hår....

Ninja sa...

Det blir fler mörkhåriga den här årstiden, vart tog alla blondiner vägen?

Fenixmonas sa...

Här har det varit en massa spöken i två dagar nu...så det blir nog ännu fler i helgen! Kramiz

Nett sa...

Så snyggt det blev, funderar själv på att färga håret mörkt. Kram

Augusta sa...

Haha, vad jag gillar dig :)

Helt underbart att du älskar Halloween så mycket :)

För mig passerade det bara förbi. Arbetade.

Väldigt fin pumpa och ja, allt var mysigt.

Kram