fredag 14 maj 2010

Förklaringen till varför bloggen är så dödIfall det är någon som undrar varför bloggen numera är så död, så kan jag bara förklara att det är därför att det istället numera händer här och här .
Ifall någon vill läsa är det bara att gå in där, tyvärr måste man registrera sig för att kunna kommentera. Jag ser ju gärna att man kommenterar, det är gratis och förpliktar inte till att man själv skriver där. Många registrerar sig ju också bara för att kunna kommentera.Fast läsa kan man ju ändå fast man inte är registrerad :) Men då vet jag inte att ni har läst, eftersom oinloggade läsningar inte registreras. Fast då kan ni ju läsa i smyg, när jag inte vet om det :)Som det är nu, kommer denna blogg framöver bara i stort sätt att handla om mitt vardagsliv, vilket ju kan vara rätt enahanda och booring.Därför; välkomna in på mina skrivarsidor där det istället händer något.

5 kommentarer:

biggan sa...

godmorgon, såå roligt, ska anmäla mig till den ena i alla fall. under dagen. vi gillar ju texter här. ha en finfin lördag kramar biggan

Fenixmonas sa...

Oki! Jag registrerade mig på poeter.se. har också kommenterat en, hinner inte läsa mer just nu! Kram på dig!

Tommy sa...

Ja nu har jag reggat mig på båda så snart ska jag in och läsa.

Olivia sa...

Än har jag inte registrerat mig men jag ska, snaaart...

Smörblomma sa...

Olivia: Bra. Trevlig sommar, jag kommer att hålla en liten bloggpaus.